Aikaisemmat voittajat

Cuckoo Workout

cuckoo_logo_video__pieni_en“Startup Challenge oli mielenkiintoinen kokemus, josta saimme verkostojen ohella myös kokemusta yrityksemme esittämisestä raadille. Startup Challenge antaa eväitä kehittää omaa yritystä/ideaa pidemmälle; palkintoina oli mm. arvokkaita mentorointihetkiä asiantuntijoiden kanssa. Suosittelemme Cuckoo Workoutin puolesta kilpailua kaikille!”

www.cuckooworkout.com/fi

web_logo1

Kiinteistöveli

“KiinteistöVeli-toiminnanohjausjärjestelmämme tapauksessa Rotaryn myöntämä ensimmäinen palkinto oli meille osoitus siitä, että arvostetut ammattilaiset uskovat ideaamme ja sen kasvumahdollisuuksiin. Pelkästään kilpailuun osallistuminen pakottaa ajattelemaan yritysideaa laajemman spektrin kautta ja selkiyttämään myös itselleen sitä mallia, millä yritys toimii tai tulee toimimaan. Me saimme jäsenneltyä omaa toimintaa vielä paremmin ja havaitsemaan mahdolliset sudenkuopat ajoissa. Voiton myötä saimme luotua uutta verkostoa, josta on suunnaton apu yrityksen alkumetreillä, kun kukaan ei ole vielä kuullutkaan koko tuotteesta.”